Schatkisten vol inspiratie

De geliefden Lotus en Dinant ontvangen in iedere Love Bubble een liefdesritueel. Dit ritueel is afgestemd op de oefening die ze op dat moment in hun relatie nodig hebben en geeft hun net dat zetje om weer dieper en voller te kunnen verbinden. De ene keer ligt hun oefening bijvoorbeeld op het gebied van het delen van hun harten en een andere keer op het gebied van het ervaren van hartstocht of het creëren en manifesteren van hun droomwensen. Ook ontvangen ze een schatkist op speciale momenten, zoals voor het aanzoek voor het huwelijk en de huwelijksnacht zelf.

Wat wens jij met je geliefde te ervaren, te onderzoeken, te verdiepen?

Alle Love Ritual Boxen spelen in op een specifieke oefening tussen geliefden. Om dit thema te verduidelijken krijgt iedere box een eigen filmpje. Inmiddels is het eerste filmpje van de Love Ritual Box Alchemy - vrouw gereed. Kijk hier

Wij helpen je graag bij het kiezen van de Love Bubble die bij jullie liefdes-oefening past. In de Love Bubble is altijd een klein love ritual aanwezig, passend bij de beleving van desbetreffende Love Bubble. Jullie kunnen je echter tijdens jullie verblijf in de Love Bubble ook groots laten inspireren door dezelfde Love Ritual Boxen als die Lotus en Dinant in het sprookje ontvangen. Iedere Love Ritual Box bestaat uit een ritueel en de tools om het ritueel uit te voeren. Het zijn feestelijke cadeauboxen met een uitgebreider ritueel dan het ritueel in de bubble. Ook kun je de box mee naar huis nemen (of aan iemand cadeau geven) en het ritueel keer op keer opnieuw beleven. Je zult iedere keer iets anders ervaren en beleven. Volg bij het kiezen van een Love Ritual Box vooral je intuïtie!