The Alchemy Box - vrouw

Making love  

Seksualiteit wordt in de meeste relaties vroeg of laat een gevoelig onderwerp. Vaak heeft de één meer behoefte dan de ander of wordt het vrijen een patroonmatig iets. De simpele reden dat dit gebeurt is omdat we eigenlijk niet goed snappen waar seks voor bedoeld is; namelijk om diep contact te maken met (allereerst) jezelf en om levenslustig en hartstochtelijk te leven. De Alchemy Box voor de vrouw geeft jullie samen tools om haar helemaal aanwezig te laten zijn in haar lichaam. Pas als een vrouw helemaal in contact is met haar lichaam kan ze zich écht overgeven aan de man. Dit is een spel zonder einde waar zij een steeds dieper niveau van overgave ervaart…  

 MG 8047 smallDe inhoud bestaat uit alle ingrediënten die jullie nodig hebben voor het Making love – ritueel: het jade ei, onze eigen super massageolie, wierook met houder uit india, tempelkleed, superzachte doek, rozenkwarts massage stick, kaars met houder, talkpoeder met veer, een handgemaakte ketting voor haar en stap voor stap de uitleg voor dit speelse ritueel.


Prijs
129 euro. Hoe te bestellen? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het adres van de ontvanger (of de datum dat je in de bubble verblijft) en wij zorgen dat deze schatkist boordevol inspiratie razendsnel bij jou komt! Als je in een Love Bubble verblijft zetten wij de schatkist bij binnenkomst voor jullie klaar.

Bekijk het filmpje Het Geheim van Overgave behorend bij de Love Ritual Box Alchemy - vrouw