De liefdesrelatie als ontdekkingsreis

In een Love Bubble inspireren we jullie op een onzichtbare, laagdrempelige en speelse manier om elkaar weer (opnieuw) te ontdekken. In deze ontdekkingsreis stuiten veel moderne geliefden op een aantal gemeenschappelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld:

- Blijft dat verliefde gevoel na de periode van verliefdheid eeuwig weg of kun je dat terug toveren in je relatie?
- Hoe kunnen we weer (of meer) intiem zijn samen?
- Wat wordt er bedoeld met ‘goddelijke seks’? Hoe zetten wij daar een eerste stap in?
- Mijn partner is vreemd gegaan en dit blijft als een donkere wolk tussen ons in hangen. Kan ik mijn partner vergeven voor wat hij (of zij) heeft gedaan? Hoe doe je dat?
- Hoe kunnen we ons vrij voelen en een gelijkwaardig, eigen leven leiden en tegelijkertijd in verbinding blijven?
- Sinds de komst van onze kinderen is onze relatie vooral van praktische aard en spelen we 'vadertje en moedertje'. Ik mis de minnaar (minnares) in mijn partner. Hoe kan ik mijn geliefde weer zien voor wie hij (of zij) is?
- Hoe kunnen we inspiratie op het gebied van seksualiteit toelaten zonder dat we een bom onder onze relatie leggen?

We hopen jullie op Land Goed op deze en meer thema's te inspireren zodat jullie je eigen antwoorden kunnen vinden. Antwoorden die overigens ook per keer weer kunnen veranderen omdat je immers in jullie liefdesrelatie als individu groeit.

Voor de gasten die dieper in willen zoomen op een bepaald thema of die behoefte hebben aan extra ontspanning tijdens het verblijf, heeft de initiatiefneemster van de Love Bubbles (Mariëtte Sinninghe Damsté) een aantal love tools ontwikkeld. Variërend van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot een Massage Ritual waar jullie om de beurt in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd, tot de Love Retreats waar jullie het verblijf met 3 uur verlengen met persoonlijke begeleiding waarbij de aanraking een centraal onderdeel is. Deze sessies worden door Mariëtte zelf gegeven.

Heb je een inhoudelijke vraag? Stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en zij zal je vrijblijvend adviseren. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.