Inspiratie en verdieping

Rust en ruimte nemen voor elkaar, daar begint het allemaal mee en dat is ook ons idee achter de ’21 uur Love Bubble Xperience’. Echter... iedereen die in een wat langere relatie zit weet dat je liefde moet blijven voeden. En daarom kan extra verdieping en inspiratie welkom zijn om in die 21 uur de liefde tussen jou en je geliefde vrijelijk te laten stromen én om met wat extra love-tools huiswaarts te keren.
Mariëtte Sinninghe Damsté, de initiatiefneemster van de Love Bubbles heeft verschillende tools ontwikkeld, variërend van de Love Ritual Boxen waarbij jullie stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot een Massage Ritual waar jullie om de beurt in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd en de Love Retreats waar jullie het verblijf met 3 uur verlengen met persoonlijke begeleiding.

Mariëtte heeft de meest voorkomende liefdesvragen van onze gasten hieronder samengevat:

- Blijft dat verliefde gevoel in een relatie eeuwig weg of kan je dat terug toveren?
- Wat wordt er bedoeld met ‘goddelijke seks’? Hoe zetten wij daar een eerste stap in?
- Kan ik mijn partner vergeven voor wat hij heeft gedaan? Hoe doe je dat?
- Hoe kunnen we ons laten inspireren op het gebied van seksualiteit zonder dat we een bom onder onze relatie leggen?
- Hoe kunnen we (weer of meer) leren intiem te zijn?

Herken je je in deze vragen? Of heb je een ander thema dat je graag tijdens jullie verblijf extra aandacht zou willen geven? Stuur dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij zal je vrijblijvend adviseren.