De kunst van ontvangen

Aanraking zorgt er niet alleen voor dat de geluksstofjes weer in je lichaam gaan stromen, het zorgt bovenal voor verbinding tussen jullie als geliefden. In de Love Bubbles vind je dan ook standaard een boel massage olie en een olie verwarmer.
Willen jullie daarbij geïnspireerd worden op het gebied van aanraking en/of jullie verblijf extra ontspannen beginnen? In het Massage Ritual worden jullie gemasseerd in elkaars liefdevolle aanwezigheid. Jullie genieten in stilte hoe je geliefde de aanraking ontvangt en/of laten je inspireren door een speciale aanraak techniek die de liefdesstroom in het lichaam ‘aan zet'. Het ritueel wordt verzorgd door Mariëtte en kan tijdens de 21 uur in jullie eigen bubble plaatsvinden of in een aparte bubble voorafgaand of sluitend aan jullie verblijf waardoor je jullie verblijf met 2 uur extra verlengd.

Wil je vrijblijvend advies over of het Massage Ritual wat voor jullie is? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of wil je eerst de beschikbaarheid opvragen? Deel je wensen voor jullie droomverblijf dan met Fleur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel rechtstreeks 06 57053967) en zij maakt een passende offerte.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In onderstaande video hoor je Mariëtte Sinninghe Damsté (initiatiefneemster van de Love Bubbles) over de kracht van aanraking.

  • IMG 5684
  • IMG 4775
  • IMG 4776