De kunst van ontvangen

Aanraking zorgt er niet alleen voor dat de geluksstofjes weer in je lichaam gaan stromen, het zorgt bovenal voor verbinding tussen jou en je geliefde. In de Love Bubbles vind je dan ook standaard een boel massage olie en een olie verwarmer.
Wil je daarbij graag geïnspireerd worden op het gebied van aanraking en/of jullie verblijf extra ontspannen beginnen? In een massage ritueel worden jullie door een masseuse om de beurt gemasseerd in elkaars liefdevolle aanwezigheid. Je geniet in stilte van hoe je geliefde de aanraking ontvangt en/of je laat je inspireren door speciale aanraak technieken die de liefdesstroom in het lichaam ‘aan zetten'. 
Jullie bepalen dus zelf het accent: ontspanning of verdieping.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een massage ritual tijdens jullie verblijf? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen aan Stefanie. Je kan haar ook rechtstreeks bellen op 06 17690967. Krijg je haar niet direct te pakken spreek dan haar voicemail in of stuur een app-je. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In onderstaande video hoor je Mariëtte Sinninghe Damsté (initiatiefneemster van de Love Bubbles) over de kracht van aanraking.