Schatkisten vol inspiratie

Jullie kunnen je tijdens het verblijf in de Love Bubble groots laten inspireren door een Love Ritual Box. Deze schatkisten vol inspiratie zijn speciaal voor gasten die zich graag samen op een speelse manier willen laten inspireren op een van de belangrijkste liefdes thema's: het delen van je hart, overgave (van de vrouw), meesterschap (van de man) en samen dromen. 

Iedere Love Ritual Box bestaat uit een ritueel (handleiding) dat door Mariëtte, de initiatiefneemster van de Love Bubbles, is geschreven. Naast een stap-voor-stap instructie waarin jullie beleving wordt gecreëerd, vind je hierin ook uitgebreide achtergrond informatie over het thema, praktische 'tips en tricks' en ook een literatuur- en video inspiratie lijst. De tools om het ritueel uit te voeren zijn zoveel mogelijk handgemaakt door het Love Bubble team en stuk voor stuk juweeltjes. Het zijn feestelijke cadeauboxen waarbij je het ritueel keer op keer opnieuw kan beleven. Je zult iedere keer iets anders ervaren. Je kan de Love Ritual Box natuurlijk ook cadeau geven.

Alle Love Ritual Boxen spelen in op een specifieke oefening tussen geliefden. Om dit thema te verduidelijken krijgt iedere box een eigen filmpje. Inmiddels is het eerste filmpje van de Love Ritual Box Alchemy - vrouw gereed.

Wil je graag advies welke Love Ritual Box het beste bij jullie past? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..