Verbinden in liefde

Willen jullie persoonlijke begeleiding op een vraag of thema dat jullie tegenkomen op het liefdespad? Een Love Retreat begint op het moment dat jullie in een (vrijblijvend) telefoongesprek jullie queste aan Mariëtte voorleggen en allebei jullie visie met haar delen. Daaropvolgend komt Mariëtte met een vrijblijvend voorstel hoe zij denkt jullie in een Love Retreat te kunnen inspireren.
De Love Retreat zelf is een 3 uur durende sessie (waarbij de aanraking altijd een centrale rol speelt) tijdens jullie verblijf in de Love Bubble. Voor en na het retreat ontvangen jullie praktische aanwijzingen waarmee jullie ook thuis aan de slag kunnen.

Jullie kunnen de Love Retreat ook nog uitbreiden tot een Love Retreat-intensive. Hierin focussen jullie, naast de liefde voor elkaar, allereerst op de
 liefde voor jezelf: hoe meer je jezelf lief hebt, des te meer liefde kun je aan je partner geven.
In plaats van één nacht verblijven jullie twee nachten in de Love Bubble met op de eerste dag voor jullie beiden een individueel Massage Ritual en op de tweede dag het gezamenlijke Love Retreat

Meer informatie over Mariëtte's werkwijze en begeleiding vind je op De Lotus en de Diamant

Wil je het Love Retreat toevoegen aan jullie verblijf? Volg deze link om dit direct te regelen of app met Fleur (ook als je meer informatie wenst).