The Original Love Bubble

Een mysterieus gangetje leidt je naar een grote open ruimte, welkom in jullie hart! In deze bubble landen jullie rechtstreeks in jullie gezamenlijke hart. En dat hart wil maar één ding: delen. De intieme sfeer geeft jullie alle veiligheid en koestering die je maar wenst om alles, maar dan ook alles, met elkaar te delen. Met in het midden, voor het haardvuur, een groot hemelbed en het liefdesritueel Surrender to my Love.

De Original Love Bubble beleving - Surrender to my Love

Dinant zakt door zijn knieën, opent zijn ogen en bloost over zijn hele lichaam bij wat hij ziet. Lotus zit op een hemelbed in een schitterende ruimte en gebaart dat hij tegenover haar mag komen zitten. Haar lange haar, haar zachte huid, haar stralende gezicht. Hoe had hij ooit kunnen twijfelen? In zijn ooghoek leest hij een tekst in sierlijke gouden letters boven de deur: ‘Delen is helen’. 

In deze love bubble vind je alle privé wellness faciliteiten die je je maar kunt bedenken; Turks stoombad, sauna, hartvormig bubbelbad en buitendouche. Even uitrusten kan boven in het lounge gedeelte, slapen helemaal in de nok. De bubble bevindt zich in een apart gedeelte van een grote herenboerderij in het Achterhoekse coulissen landschap. 

Verbijven in een Love Bubble duurt (minimaal) 21 uur en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Check-in & -uit tijd: 15 uur en 12 uur. (Aankomst later dan 19 uur raden wij af, zonde van je verblijf! en kan alleen in overleg.)

Stuur Stefanie een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel rechtstreeks 06 17690967) met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen met drie uur extra persoonlijke begeleiding, inspiratie en ontspanning? Kijk dan ook bij Love Retreat

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.