De Original Love Bubble - Surrender to my Love

Een mysterieus gangetje in de oude herenboerderij leidt jullie naar een grote open ruimte... In deze bubble landen jullie rechtstreeks in jullie gezamenlijke hart. Rondom het loungebed bij de open haard vind je alle privé wellness faciliteiten die je je maar kunt bedenken; Turks stoombad, sauna, koude en warme douches en het liefdesritueel Surrender to my Love. Even uitrusten kan boven in de nok of buiten op jullie terras bij de vuurplaats of in de jacuzzi. De intieme sfeer geeft jullie alle veiligheid en koestering die je maar wenst om alles, maar dan ook alles, met elkaar te delen. 

Dinant zakt door zijn knieën, opent zijn ogen en bloost over zijn hele lichaam door wat hij ziet. Lotus zit op een hemelbed in een schitterende ruimte en gebaart dat hij tegenover haar mag komen zitten. Haar lange haar, haar zachte huid, haar stralende gezicht. Hoe had hij ooit kunnen twijfelen? In zijn ooghoek leest hij een tekst in sierlijke gouden letters boven de deur: ‘Delen is helen’. 

Deze Love Bubble draagt de naam 'Original' omdat het concept in deze ruimte, in een nieuw gedeelte van de oude heren boerderij, is geboren. Iemand voelde zich zo prettig in deze ruimte dat hij vroeg of hij het kon huren met zijn geliefde. En zo geschiedde... Nog altijd voelt deze Love Bubble als een ware omhulling van jullie hart. Een koestering die jullie uitnodigt om open-hartig te zijn en de magie die ontstaat als jullie harten open zijn, voluit te leven.  
Nota bene: deze Love Bubble is net als de Lotus door de ladder naar het slaapgedeelte minder geschikt voor mensen die zwanger zijn of niet makkelijk te been zijn. De Dreamtime Love Bubble is dan beter geschikt.

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. 
Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een app met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mag ook maar is spam gevoeliger.

Willen jullie het verblijf aanvullen met een extra shot liefde, ontspanning of verdieping? Kijk dan ook bij onze Love Rituals