De Original Love Bubble - Surrender to my Love

Een mysterieus gangetje in de oude herenboerderij leidt jullie naar een grote open ruimte... In deze bubble landen jullie rechtstreeks in jullie gezamenlijke hart. Rondom het loungebed bij de open haard vind je alle privé wellness faciliteiten die je je maar kunt bedenken; Turks stoombad, sauna, hartvormig bubbelbad, buitendouche en het liefdesritueel Surrender to my Love. Even uitrusten kan boven in de nok of buiten op jullie terras bij de vuurplaats. De intieme sfeer geeft jullie alle veiligheid en koestering die je maar wenst om alles, maar dan ook alles, met elkaar te delen. 

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of app met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie het verblijf aanvullen met een extra shot love potion (bijvoorbeeld een Massage Ritual)? Kijk dan ook bij onze Love Rituals.