Gift Box (per slakkenpost) & Gift Voucher (per e-mail)

1. The Gift Box - om je geliefde te verrassen met de 21 uur Love Bubble Xperience

Weet je geliefde of je lieve vrienden nog van niks, is het een verrassing? Met deze Gift Box maak je de verrassing compleet. Stapje voor stapje leidt deze schatkist je naar het cadeau ‘Wil je samen met mij (of willen jullie samen met elkaar) 21 uur in een Love Bubble verblijven?‘ 

 MG 2638webInhoud: alle ingrediënten voor het Let’s celebrate our love - ritueel om je geliefde of lieve vrienden uit te nodigen (talkpoeder en veer, badkruiden, een liefdeskaars, wierook met houder, chocolade, theebloem, uitleg voor het ritueel, en natuurlijk de Gift Voucher en de sleutel tot de Love Bubble!)

Prijs 55 euro inclusief verpakken en verzenden, exclusief de waarde van de voucher voor het verblijf.

Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met het adres van de ontvanger en wij zorgen dat deze schatkist boordevol liefde razendsnel wordt bezorgd!

2. The Gift Voucher - razendsnel en feestelijk!

Heb je niet zoveel tijd, niet zoveel zin in poespas en wil toch -liefst vandaag nog!- je geliefde of een ander lief iemand verrassen met een uitnodiging voor een verblijf in de Love Bubble. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een mooie digitale waardebon. De waarde mag je zelf bepalen.

Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.met de waarde die je wilt toekennen en de naam van de ontvanger(s). Wij sturen je dan ons rekeningnummer. Zodra we van jou een printscreen hebben van de betaling ontvang je de digitale cheque bomvol liefde in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief