De Lotus Love Bubble - 7 ways to heaven

De Lotus Love bubble ligt verscholen tussen de bomen aan de rand van LandGoed en is een plek voor bezinning. Binnen is een bubbelbad, lounge hoek bij open haard, tweepersoonsbed in loft en buiten een privé terras met een wellness pleintje: jacuzzi, barrel-sauna en koud water afspoelplaats. Deze bubble speelt met de grens van binnen en buiten; je kan dus én even alleen én heel erg samen zijn. Het liefdesritueel 7 ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren op jullie pad en 'als nieuw' te verbinden.

"Hé Lotus, kom eens hier!," roept Dinant opgetogen. Tussen de bomen ziet hij een houten bouwwerk. Vaag in de verte hoort Lotus de stem van haar geliefde. "Waar ben je?," roept Lotus. "Volg het pad langs de wilgen," antwoordt Dinant, "dan kom je uit bij een houten huisje. Ik wacht op je bij de deur."
"Is het pad gevaarlijk?," Lotus' stem bibbert. "Tuurlijk niet," vervolgt Dinant, "Nou ja, geen enkel pad is zonder risico." Lotus kan haar irritatie niet meer voor zich houden: "Hou eens op met dat filosofische gepraat. Help me liever het pad naar dat huisje te vinden. Auw!" Lotus is zo gefocust op haar voeten dat ze met haar knie tegen de ingang van het huisje botst. "Vanaf hier lopen we weer samen," lacht Dinant triomfantelijk.

Jullie zetten de eerste stappen op een smal, natuurlijk pad. Het lijkt wel alsof je via het steeltje een bloemkelk inloopt! De herinneringen die geliefden aan weerszijden van het pad hebben achtergelaten, herinneren ook jullie aan het pad dat je samen hebt afgelegd. De Lotus bubble is gecreëerd om jullie te laten rusten in haar kelk, om te eren waar je samen uit bent gekomen, op dit moment in jullie leven. Het liefdesritueel Seven ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren en vervolgens 'als nieuw' te verbinden.
Nota bene: deze Love Bubble is net als de Original door de smalle en steile trappartijen minder geschikt voor mensen die zwanger zijn of niet makkelijk te been zijn. De Dreamtime Love Bubble is dan beter geschikt.

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een app met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mag ook maar is spam gevoeliger.

Willen jullie een extra shot liefde, ontspanning of verdieping toevoegen aan jullie verblijf? Kijk dan ook bij onze Love Rituals