The Lotus Bubble - bezinnen & verbinden

Jullie zetten de eerste stappen op een smal, natuurlijk pad. Het lijkt wel alsof je via het steeltje een bloemkelk inloopt! De herinneringen die geliefden aan weerszijden van het pad hebben achtergelaten, herinneren ook jullie aan het pad dat je samen hebt afgelegd. De Lotus bubble is gecreëerd om jullie te laten rusten in haar kelk, om te eren waar je samen uit bent gekomen, op dit moment in jullie leven. Het liefdesritueel Seven ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren en vervolgens opnieuw te verbinden.

De Lotus Bubble kan tijdelijk niet verhuurd worden omdat we in een bestemmingswijzigings traject zitten met de gemeente (waar deze schitterende bubble en nog meer love bubbles-to-become een onderdeel van zijn). Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor (alternatieve) mogelijkheden of als je op de 'vertel het mij onmiddellijk als de Lotus open is!' lijst wilt.

De Lotus Bubble beleving - Seven ways to Heaven

“Lotus, kom eens hier!”, roept Dinant opgetogen. Tussen de bomen ziet hij een houten bouwwerk. Vaag in de verte hoort Lotus de stem van haar geliefde. “Waar ben je?”, roept Lotus. “Volg het pad langs de wilgen,” antwoordt Dinant, “dan kom je uit bij een houten huisje. Ik wacht op je bij de deur.”
“Is het pad gevaarlijk?”, Lotus’ stem bibbert. “Tuurlijk niet,” vervolgt Dinant, “of... Nou ja, geen enkel pad is zonder risico’s.” Lotus kan haar irritatie niet meer voor zich houden: “Hou eens op met dat filosofische gepraat. Help me liever het pad naar dat huisje te vinden. Auw!” Lotus is zo gefocust op haar voeten dat ze met haar knie tegen de ingang van het huisje botst. “Vanaf hier lopen we weer samen,” lacht Dinant triomfantelijk. 

De Lotus bubble is een plek voor bezinning op jullie verbinding. Wat is het pad dat jullie samen hebben afgelegd? Waar gaat jullie liefdesverbinding over? En wat willen jullie samen nog in liefde leven en vieren? Deze bubble speelt met de grens van binnen en buiten; je kan dus én even alleen én heel erg samen zijn. Binnen is een bubbelbad, lounge hoek bij open haard, tweepersoonsbed in loft en buiten een privé terras met jacuzzi en sauna. Deze bubble bevindt zich verscholen tussen de bomen aan de rand van Land Goed. 

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Wil je liefde en aandacht (maatwerk offerte, meerdaags verblijf, een (huwelijks)arrangement, bijzondere wensen of gewoon vrijblijvende informatie) stuur Fleur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(of bel rechtstreeks 06 57053967) met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur (of meer) Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.