De Lotus Bubble - 7 ways to heaven

De Lotus bubble ligt verscholen tussen de bomen aan de rand van Land Goed en is een plek voor bezinning. Binnen is een bubbelbad, lounge hoek bij open haard, tweepersoonsbed in loft en buiten een privé terras met jacuzzi en sauna. Deze bubble speelt met de grens van binnen en buiten; je kan dus én even alleen én heel erg samen zijn. Het liefdesritueel 7 ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren en 'opnieuw' te verbinden.

De Lotus Bubble kan tijdelijk niet verhuurd worden omdat we in een bestemmingswijzigings traject zitten met de gemeente (waar deze schitterende bubble en nog meer love bubbles-to-become een onderdeel van zijn). Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor (alternatieve) mogelijkheden of als je op de 'vertel het mij onmiddellijk als de Lotus open is!' lijst wilt.

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Wil je reserveren of vrijblijvend geïnformeerd worden? Stuur Fleur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(maar bellen is soms sneller 06 57053967). Deel al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur (of meer) Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.