De Lotus Bubble - 7 ways to heaven

De Lotus bubble ligt verscholen tussen de bomen aan de rand van LandGoed en is een plek voor bezinning. Binnen is een bubbelbad, lounge hoek bij open haard, tweepersoonsbed in loft en buiten een privé terras met jacuzzi en houtgestookte sauna. Deze bubble speelt met de grens van binnen en buiten; je kan dus én even alleen én heel erg samen zijn. Het liefdesritueel 7 ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren en 'als nieuw' te verbinden.

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., app of bel rechtstreeks 06 57053967 met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief