De Lotus Bubble - 7 ways to heaven

De Lotus bubble ligt verscholen tussen de bomen aan de rand van Land Goed en is een plek voor bezinning. Binnen is een bubbelbad, lounge hoek bij open haard, tweepersoonsbed in loft en buiten een privé terras met jacuzzi en sauna. Deze bubble speelt met de grens van binnen en buiten; je kan dus én even alleen én heel erg samen zijn. Het liefdesritueel 7 ways to Heaven inspireert jullie om te reflecteren en 'opnieuw' te verbinden.

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn. 

Wil je reserveren of vrijblijvend geïnformeerd worden? Stuur Fleur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.(maar bellen is soms sneller 06 57053967). Deel al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur (of meer) Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief