Beloved Box

Het geheim van delen

In de hectiek van alledag vergeten we soms waarom we hebben gekozen voor onze geliefde en vergroten we in de relatie eerder wat niet werkt dan wat wél werkt. Waarom is je partner zo bijzonder? Waarom zijn jullie samen? Wat zijn je verlangens? Deze Love Ritual Box brengt jullie weer terug naar de essentie van jullie liefde, de plek waar het ooit allemaal begon, in jullie hart.
De schrijfster van de liefdesrituelen (tevens initiatiefneemster Love Bubbles) zegt over dit liefdesritueel:
"
Een moderne liefdesrelatie kent voor mij een balans tussen enerzijds veiligheid en vertrouwen en anderzijds levendigheid en het onbekende. Als je in je relatie al deze elementen ruimte geeft ontstaat er een dynamiek waarin je zelf én samen kan groeien. En daarmee de liefde voor alles en iedereen om je heen vergroot. 
Hét geheim voor zo’n relatie is voor mij dat ik alles deel met mijn geliefde. We zijn samen compleet transparant in  onze wensen, gedachten, verlangens en ervaringen. En om in alle dagelijkse drukte zeker te weten dat we niets vergeten te delen hebben we iedere maand een deel-dag. Eén hele dag tijd, in ons eigen vertrouwde bed, om ons hart te delen, te luisteren en intiem te zijn. Want dat is het mooie, hoe spannend het soms ook lijkt om iets te delen en hoe pijnlijk soms ook om te horen, het brengt ons uiteindelijk dichter bij elkaar."

Vanuit dit gedachtengoed heeft Mariëtte de Beloved Box ontwikkelt met een liefdesritueel dat jullie uitnodigt om je hart te openen en te delen. Hiermee creëren jullie een liefdevolle bedding in je relatie om alle uitnodigingen die het leven jullie óók biedt, in verbinding te brengen met elkaar.

De inhoud van de box bestaat uit alle Love Tools die jullie nodig hebben voor het Be my lover – ritueel: een brok ruwe rozenkwarts steen, body zepen voor haar en hem met amethyst geode, handgemaakte talking stick en antwoordveer, wierook met houder uit India, massage olie verwarmer met seleniet kaarshouder en een bijzonder (zachte) mooie doek om jullie heilige ruimte te creëren, uitleg voor het ritueel en natuurlijk onze eigen supermassage olie zodat jullie harten helemaal zullen samensmelten! 


2O5A5787 2 3 kopie
Wil je de Beloved Love Ritual Box toevoegen aan jullie verblijf of wil je dat we het opsturen voor in jullie Love Bubble @home? Volg deze link naar onze magische webwinkel of app 
met Fleur.