Love Rituals voor in jullie Love Bubble @home

Het idee achter de Love Bubbles is om geliefden te inspireren om ook thuis een Love Bubble te creëeren. We hebben daarom een aantal Love Rituals die onze gasten tijdens hun verblijf kunnen genieten voor alle geliefden thuis beschikbaar gesteld.
De Love Rituals zijn ontwikkeld door de initiatiefneemster van de Love Bubbles (Mariëtte Sinninghe Damsté) en inspireren op de thema's die we vaak terugkrijgen van de geliefden die ons bezoeken. Zoals: Hoe toveren we het verliefde gevoel terug in onze relatie? Hoe kunnen we een nieuwe start maken? Hoe kunnen we weer of meer intiem zijn? Hoe herstellen we een vertrouwensbreuk? Hoe kunnen we liefdevoller communiceren? Hoe leer ik mij beter overgeven? Hoe kunnen we speelsheid en/of spiritualiteit in onze seksualiteit brengen?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren om je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer afhankelijk van de fase in jullie relatie kunnen veranderen. De love rituals variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan tot een Cacao Ceremonie waarbij je samen uit je hoofd, in je hart komt en zo jullie gevoeligheid voor aanraking en het delen vanuit jullie hart vergroot. 

Meer informatie vind je in onze magische webwinkel www.love-rituals.nl. Volg Love Rituals ook op instagram

Let's talk Love! Wil je vrijblijvend advies van Mariëtte over welk Love Ritual jullie liefde extra glans kan geven? Stuur haar dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.