About...

"Eens per maand is het deel-dag. Dinant luistert, Lotus deelt. Eindeloze reeksen woorden, afgewisseld met stiltes en tranen, soms wel twee uur lang. Monologen over wat zij vreest, wat haar onzeker en angstig maakt. Over haar diepste wensen en behoeften, over wat haar passioneert en van moment tot moment verder drijft op die oneindige rivier. Pas als zij zegt 'dit was het', draaien de rollen om en legt Dinant zijn oren te luister. Lotus verroert zich niet, wetende dat ieder geluid, iedere reactie Dinant's woordenstroom verstoort.

Het delen met woorden is ultiem kwetsbaar zijn, bereid zijn om de ander te verliezen en in die bereidheid verbinding ervaren. Een verbinding die dieper voelt als daarvoor, een basis van waaruit je de weken daarna weer kunnen vertrekken. Op een deel-dag mag tijd geen rol spelen en ook de ruimte moet voelen alsof je helemaal met zijn twee alleen op de wereld bent. En zo ontstonden de liefdesnestjes: plekken waar je helemaal naakt, kaal en kwetsbaar mag zijn. Coconnetjes vol liefde om het leven te delen en de liefde te vieren."

Love Bubbles is een initiatief van Stichting IAlmaMater (IAM), een stichting die transformatie processen faciliteert en ondersteunt. Als geliefden de rust en ruimte vinden om hun liefde te delen ontstaat een heilige relatie met een brandend midden: het heilige vuur dat aanzet tot transformatie en innerlijke groei. Met Love Bubbles geeft Stichting IAM hier op een speelse en laagdrempelige manier invulling aan. Meer over deze alchemistische visie op relaties vind je op www.delotusendediamant.nl  

Interview met de initiatiefneemster van de Love Bubbles, Mariëtte Sinninghe Damsté: