Tantra-Shakti Box

Slow Surrender  

Intimiteit en/of seksualiteit wordt in de meeste relaties vroeg of laat een gevoelig onderwerp. Vaak heeft de één meer behoefte dan de ander of wordt het vrijen een patroonmatig iets. De simpele reden dat dit gebeurt is omdat we eigenlijk niet goed snappen waar intiem zijn voor bedoeld is; namelijk om diep contact te maken met (allereerst) jezelf en om (vervolgens) levenslustig en hartstochtelijk te leven. De Tantra-Shakti Box geeft jullie samen tools om helemaal in het lichaam aanwezig te zijn. Pas als je helemaal in contact bent met je lichaam kan je je écht overgeven aan het leven in het algemeen en aan je geliefde in het bijzonder. Dit is een spel zonder einde waarbij jullie een steeds dieper niveau van overgave ervaren... 

 MG 8047 small
De inhoud bestaat uit alle ingrediënten die jullie nodig hebben voor het Slow Surrender – ritueel: het jade ei, onze eigen super massageolie, wierook met houder uit india, handgemaakt tempelkleed, superzachte doek, rozenkwarts massage stick, kaars met houder, talkpoeder met veer, een handgemaakte ketting voor haar en stap voor stap de uitleg voor dit speelse ritueel.
Wil je Tantra Shakti Love Ritual Box toevoegen aan jullie verblijf of wil je dat we het opsturen voor in jullie Love Bubble @home? Volg deze link naar onze magische webwinkel of app met Fleur. 

Bekijk het filmpje Het Geheim van Overgave behorend bij de Love Ritual Box Tantra-Shakti