De kunst van ontvangen

Willen jullie tijdens jullie verblijf nog een extra moment van ontspanning en verbinding? Dan is het Massage Ritual wellicht wat voor jullie. Een liefdevolle aanraking zorgt er niet alleen voor dat de gelukstofjes weer in je lichaam gaan stromen, het zorgt bovenal voor verbinding tussen jou en je geliefde.
Het Massage Ritual vindt plaats op het loungebed bij de open haard in jullie Love Bubble en wordt gegeven door de founders van de Love Bubbles: Mariëtte en/of haar geliefde Jalbert. Mariëtte heeft een unieke aanraak techniek ontwikkelt waarmee zij de liefdesstroom in het lichaam 'aan' zet. Dit zorgt ervoor dat je snel in je lichaam zakt en na het ritueel de liefde tussen jou en je geliefde vrijelijk kan stromen. Jalbert gebruikt ook deze techniek. Tijdens het ritueel maken zij gebruik van warme olie en warme doeken. Er is vooraf altijd even een korte kennismaking met een kopje thee. Daarna zijn er meerdere mogelijkheden waarvan je de keuze vooraf kenbaar hebt gemaakt:

Massage door Mariëtte óf door haar geliefde 
Als jullie ervoor kiezen dat één van hen jullie masseert dan worden jullie om de beurt, in elkaars bijzijn, op de futon bij de open haard gemasseerd. Je kunt mee masseren (zodat je geliefde een 4 hands massage krijgt) maar je kan ook (in slaap) dommelen naast je geliefde.

Massage door Mariëtte en haar geliefde samen
Als jullie ervoor kiezen om door Mariëtte en haar geliefde samen gemasseerd te worden dan worden jullie tegelijkertijd gemasseerd. Doorgaans masseert Mariëtte de man en haar geliefde de vrouw maar jullie kunnen in het voorgesprekje aangeven als jullie dit anders willen.

Massage Ritual Intensive
Willen jullie een verdiepingsslag toevoegen aan de ontspanning in het Massage Ritual? In het Massage Ritual Intensive is er een uitgebreid voorgesprek waarin jullie delen over het thema waarop jullie geïnspireerd wensen te worden en/of jullie queeste aan Mariëtte voorleggen. Op deze manier krijgt het Massage Ritual  een intentie mee. Naast de ontspanning wordt nu ook een verdiepende laag geraakt waardoor jullie weer ‘als nieuw’ met elkaar verbinden. Indien gewenst en nodig ontvangen jullie na jullie verblijf nog handvatten waarmee jullie thuis verder kunnen.   

Massage Ritual Extended
Liefde voor elkaar begint met liefde voor jezelf. Hoe meer je jezelf lief hebt, des te meer kun je aan je geliefde geven. 
Na een telefonisch intake waarin jullie je wensen duidelijk maken, ontvangen jullie tijdens jullie verblijf van 2 nachten op de eerste een individueel Massage Ritual. Op de tweede dag ontvangen jullie een Massage Ritual Intensive door Mariëtte en haar geliefde samen.

Wil je een Massage Ritual toevoegen aan jullie verblijf? Volg deze link om dit direct te regelen of app met Fleur (ook als je meer informatie wenst). 

In onderstaande video hoor je Mariëtte Sinninghe Damsté (initiatiefneemster van de Love Bubbles) over de kracht van aanraking.

 • IMG 5265
 • IMG 5266
 • IMG 5267
 • IMG 5268
 • IMG 5269
 • IMG 6575
 • IMG 5684
 • IMG 4775
 • IMG 4776
 • IMG 8687
 • IMG 8688