De Dreamtime Bubble - Lift my Dreams

Via het dromenlaantje komen jullie bij de ommuurde binnentuin van een vroegere varkensschuur; een groene oase met een dampende jacuzzi onder de sterrenhemel. Binnen vind je een loungebed bij de openhaard, een ruime sauna en boven het slaapgedeelte met een bubbelbad. De Dreamtime bubble nodigt jullie uit om weg te dromen in elkaars armen en het liefdesritueel Lift my Dreams inspireert jullie om al jullie dromen te leven. (Dit is overigens de enige bubble met een tafel en stoelen waar het diner wordt uitgeserveerd.)

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn.

Wil je reserveren of vrijblijvend geïnformeerd worden? Stuur Fleur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(bellen is soms sneller 06 57053967) met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur (of meer) Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.