De Dreamtime Love Bubble - Lift my Dreams

Via het dromenlaantje komen jullie bij de ommuurde binnentuin van een vroegere varkensschuur; een groene oase met een dampende jacuzzi onder de sterrenhemel. Binnen vind je een loungebed bij de open haard, een ruime sauna en boven het slaapgedeelte met een bubbelbad. De Dreamtime bubble nodigt jullie uit om samen weg te dromen en het liefdesritueel Lift my Dreams inspireert jullie om al jullie dromen te leven. (Deze Love Bubble kan als enige bubble uitgebreid worden tot een verblijf voor 2 bevriende liefdeskoppels.)

Dinant schuift de deur voorzichtig open. Plots staan ze in een grote ruimte. Een houten kistje prijkt op een met rozenblaadjes versierd tafeltje. Lotus opent de deksel. “Wow, wat mooi en wat ruikt het lekker,” fluistert Lotus verrast terwijl ze diep de haar zo vertrouwde geur van salie inhaleert. Ze opent de rol perkament en haar oog valt op een paar zinnen: “Het einde van het jaar nadert, een mooi moment om stil te staan bij het leven en de liefde voor elkaar. Waar heeft het leven en de liefde jullie het afgelopen jaar gebracht? Leef je je droom-leven of blijft het bij dromen?” Een warme gloed vult Lotus haar hart. Ze kijkt naar buiten en ziet een grote dampwolk boven het ronde bad op de veranda hangen. ‘De winter breekt aan,’ mijmert ze, ‘de natuur nodigt uit om naar binnen te gaan. Binnen in mijn hart voel ik de trilling van het leven en de liefde voor jou.’

De Dreamtime nodigt jullie uit om groots te dromen. Dit is een individueel én gezamenlijk proces. Door je terug te trekken maak je contact met je dromen om ze vervolgens, bij het intieme haardvuur, in jullie eigen sauna of jacuzzi onder de sterrenhemel met elkaar te delen en... vervolgens te leven! Deze Bubble bevindt zich in het oudste gebouw op LandGoed, heeft een ommuurde binnentuin en kan -indien gewenst- uitgebreid worden naar een Love Bubble voor 2 bevriende stellen. 

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn.

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een app met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mag ook maar is spam gevoeliger.

Willen jullie het verblijf aanvullen met een extra shot liefde, ontspanning of verdieping? Kijk dan ook bij onze Love Rituals