The Dreamtime Bubble - samen dromen

Via het dromenlaantje komen jullie bij de ommuurde binnentuin; een groene oase met een dampende jacuzzi onder de sterrenhemel. Deze bubble geeft jullie alle ruimte om weg te dromen in elkaars armen en inspireert jullie om al je dromen te leven. Na een heerlijk warm bad turen jullie vanaf het loungebed in het vuur van de open haard, het hout knispert en je opent de deksel van dat geheimzinnige kistje. Het duurt niet lang meer... Lift my Dreams!

De Dreamtime Bubble beleving - Lift my Dreams

Dinant schuift de deur voorzichtig open. Plots staan ze in een grote ruimte. Een houten kistje prijkt op een met rozenblaadjes versierd tafeltje. Lotus opent de deksel. “Wow, wat mooi en wat ruikt het lekker,” fluistert Lotus verrast terwijl ze diep de haar zo vertrouwde geur van salie inhaleert. Ze opent de rol perkament en haar oog valt op een paar zinnen: ‘Het einde van het jaar nadert, een mooi moment om stil te staan bij het leven en de liefde voor elkaar…Waar heeft het leven en de liefde jullie het afgelopen jaar gebracht… Leef je je droom-leven of blijft het bij dromen?' 
Een warme gloed vult Lotus’ hart. Ze kijkt naar buiten en ziet een grote dampwolk boven het ronde bad op de veranda hangen. De winter breekt aan, mijmert ze, de natuur nodigt uit om naar binnen te gaan. Binnen in mijn hart voel ik de trilling van het leven en de liefde voor jou.

De Dreamtime nodigt jullie uit om groots te dromen. Dit is een individueel én gezamenlijk proces. Door je terug te trekken maak je contact met je dromen om ze vervolgens, bij het intieme haardvuur, in jullie eigen sauna of jacuzzi onder de sterrenhemel met elkaar te delen en... te leven! Deze Bubble bevindt zich in de oude varkensschuur op Land Goed en heeft een ommuurde binnentuin. (Dit is overigens de meest ruime bubble en de enige met stoelen en een tafel waar het diner en ontbijt wordt uitgeserveerd.) 

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn.

Wil je liefde en aandacht (maatwerk offerte, meerdaags verblijf, een (huwelijks)arrangement, bijzondere wensen of gewoon vrijblijvende informatie) stuur Fleur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(of bel rechtstreeks 06 57053967) met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur (of meer) Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie je verblijf verlengen of intensiveren met persoonlijke verdieping en/of ontspanning? Kijk dan ook bij Love Rituals.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.