De Dreamtime Love Bubble - Lift my Dreams

Via het dromenlaantje komen jullie bij de ommuurde binnentuin van een vroegere varkensschuur; een groene oase met een dampende jacuzzi onder de sterrenhemel. Binnen vind je een loungebed bij de open haard, een ruime sauna en boven het slaapgedeelte met een bubbelbad. De Dreamtime bubble nodigt jullie uit om samen weg te dromen en het liefdesritueel Lift my Dreams inspireert jullie om al jullie dromen te leven. (Deze Love Bubble kan uitgebreid worden naar een verblijf voor 2 stellen.)

Verbijven in een Love Bubble duurt 21 uur (van 15 tot 12 uur) en is alles inclusief: je hoeft alleen je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. Wij voorzien jullie 'onzichtbaar' van hapjes, drankjes en woordeloze inspiratie. Ons team is helemaal afgestemd op jullie liefdeswensen en doen er alles aan om de perfecte voorwaarden te creëren voor een liefdevol samenzijn.

Reserveren of vrijblijvend informatie opvragen? Stuur Fleur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of app met al je persoonlijke wensen en zij maakt een passende offerte voor 21 uur Love Bubble Xperience inclusief verblijf met privé wellness faciliteiten, ontbijt, diner, drankjes en een boel liefdevolle inspiratie!

Willen jullie het verblijf aanvullen met een extra shot love potion (bijvoorbeeld een Massage Ritual)? Kijk dan ook bij onze Love Rituals.